capricorn |
Pozdrawiam Mario z Ontario
Powiązane z |
Uwaga!
Zarząd firmy Krokus Sp. z o.o. pragnie poinformować, że po wielu latach prowadzenia serwisu fishing.pl, występującego także pod nazwami domenowymi lin.pl, rybieoko.eu, rybieoko.pl, sum.pl, wedkarze.pl, podjął decyzję o zamknięciu portalu. Zakończenie działalności portalu planowane jest na dzień 30.09.2023.
Jeżeli ktoś z państwa opublikował na portalu fishing.pl (lub pokrewnych) swoje pliki, których oryginałów już nie posiada, informujemy że wraz z datą zamknięcia portalu skończy się możliwość pobrania tych plików w postaci, w jakiej posługuje się nimi portal.
Wraz z zamknięciem portalu ustaje cel przetwarzania danych osobowych użytkowników portalu jakim było zapewnienie uczestnictwa w społeczności osób zainteresowanych wymianą informacji o tematyce wędkarskiej i w związku z tym dane osobowe powiązane z kontami użytkowników zostaną skasowane.
Decyzja o zamknięciu portalu podyktowana jest brakiem w naszych szeregach pasjonata i weterana wędkarstwa, zmarłego przedwcześnie Prezesa, a zarazem twórcy serwisu fishing.pl, Dariusza Żbikowskiego i wynikającym z tego podjęciem przez spółkę nowych działań już nie związanych z wędkarstwem.
Pragniemy podziękować wszystkim internautom, za bycie z nami przez tyle lat. To dzięki Wam portal był tak ciekawy i docierał do ludzi z całego świata, których połączyła pasja wędkarstwa.
Z poważaniem, Zarząd Krokus Sp. z o.o
capricorn |
Piątek 20 Styczeń 2006 03:19:32
![]() ![]() |
Powiązane z |
18.01.2006 22:22
Mam pytanie - co wybrać Stradica 4000 czy Capricorna 3500 do spiningu na pomorskich rzekach? Czekam na opinie.
Pozdrawiam.
19.01.2006 02:29
Do lowienia kup sobie capricorna zrobionego przaz daiwa, ja mam jeden(2500) i jest bardzo dobry. Uzywam latem do spiningu i dryfowania a zima na lod na troc i sandacza. Jesli chodzi o dobry sprzet by dojechac nad wode to polecam rowery shimano sa tak nezawodne jak Daiwa do polowu ryb
Powodzenia w zakupie
Mario z Ontario
19.01.2006 15:35
Jak długo go używasz?
20.01.2006 03:19
Uzywam go przez trzy sezony. Jestem w kraju gdzie shimano rzadzi, jest najwiekszym sponsorem i promotorem wedkarstwa. Wiekszosc moich kumpli ma kolowrotki Daiwa. Ja osobiscie mam pietnastoletni kolowrotek Daiwa Long Cast 2600, byl ze mna w polsce i dalej mi sluzy do trolowania. Nigdy nie byl w servisie a chamulec ma jak pietnascie lat temu. Ja wybieram Okuma i Daiwa ze wzgledu na chamulce i service. Jesli chcesz go kupic w stanach to polecam ci Cabela's Prodigy jest to Capricorn z extra lorzyskami( jak ci to imponuje, moim zdaniem piec dobrych w strategicznych miejscach starcza). Teraz na rynku wedkarskim jest kupa dobrych kolowrotkow, wielu pozostaje przy starych markach ze wzgledu na serwis. Firmy jak Daiwa czy Shimano maja punkty serwisowe w wielu miejscach i jesli ma sie jakies klopoty to albo ci naprawia sprzet albo wymienia na miejscu, jest ich na to stac bo produkcje przeniesli do azji. Jesli chodzi o problem jaki niekturzy mieli z pierwszymi capricornami to zacinal im sie kablak, z tego co pamietam to byla to bardzo drobny i latwy do skorygowania nawet samemu problem.
Pozdrawiam Mario z Ontario
20.01.2006 08:11
Moge zaproponowac :
Team Daiwa-S 3000Cu - nowa za 650 zl
Team Daiwa-X 3500i - stan bdb za 350 zl
Stardic 3000FG - stan bdbd za 300 zl
Tournament-SS 1600 - nowy za 490 zl
Daiwa Emblem-Z 3000iA za 330 zl
Wszystkie kolowrotki to dobre sprawdzone modele - wszystkei Made in JAPAN ! A nie jakas chinszczyzna jak Capricorn czy nowe aktualne modele Daiwy (za drobnymi wyjatkami w cenie powyzej 1000 zl)
Mam tez troche kijow spinningowych z najwyzszej polki - zainteresowanych zapraszam
pzdr Bartek
tel. 504 246 966 lub bart74@o2.pl
24.01.2006 03:56
Wielki Portal Wędkarski "Rybie Oko" ma charakter otwarty (podobnie jak Wikipedia), każdy może zgłosić chęć współpracy przy jego budowie, obsłudze, zarządzaniu i zostać Moderatorem. Również każdy, kto ma ochotę stać się współtwórcą Rybiego Oka, może wybrać sobie własną grządkę do uprawiania i wspólnie z innymi czynić ją zgodną z własną wizją. Może uczestniczyć w rozwoju konkretnego istniejącego już działu wędkarskiego (np.Filmy, Fotografie, Sprzęt, Humor, Wody, Łowiska, Linki, itp.) lub też stworzyć całkiem nowy. Jeśli lubisz wędkarstwo i pragniesz zostać współtwórcą Rybiego Oka wypełnij ten Napisz do moderatorów, napisz w nim czym chcesz się zająć i dlaczego właśnie Ty. Aktualne gremium adminów i moderatorów zadecyduje, czy zasługujesz na taką rolę, jeśli jednak masz chęci i choć nieco wiesz o wędkarstwie zapewne masz duże szanse :).